TransEquity Network

Project Details

Klant:
Directie teams
Categorie:
Advisering, Prospectus
Datum:
2017-07-12
Status:
Afgerond

TransEquity Network

 

TransEquity Network is een in ’s-Hertogenbosch gevestigd private equity bedrijf. De investeringsfocus gaat uit naar middelgrote ondernemingen met groei- en opvolgingsvraagstukken. Door de portfolio bedrijven actief te ondersteunen bij de strategie en acquisitievraagstukken wordt een groeiversnelling geambieerd. De investeringsperiode bedraagt doorgaans 3 tot 7 jaar. 

 

Branche specialisatie

 

Het team van TransEquity Network is betrokken geweest bij een groot aantal bedrijven en heeft ervaring in de onderstaande branches. 

 

Wat hebben wij in deze samenwerking betekend voor TransEquity Network

 

Vencap heeft het fondsmanagement van TransEquity Network ondersteund bij diverse vraagstukken. Zij vormen als het ware een flexibele schil om piekmomenten in de bedrijfsvoering op te vangen. Namens TransEquity network heeft Vencap verschillende acquisitie trajecten aangestuurd en due diligence trajecten begeleidt. 

 

 

 

Bent u als (fonds) investeerder actief en zoekt u aanvullende expertise of tijdelijke capaciteit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken de mogelijkheden graag met u door.

 

Vrijblijvend contact opnemen