Due dilligence

Boekenonderzoek: Echt weten wat je koopt?

 

Due diligence onderzoek? In goed Nederlands ook wel boekenonderzoek genoemd. Krijg je hier binnenkort mee te maken? We helpen je snel en op professionele wijze bij dit proces.

 

Tijd en middelen zijn schaars bij boekenonderzoeken. Dus benutten we die goed om je inzicht te geven in de belangrijkste kansen en risico's. Je ontvangt van ons geen dikke rapporten! Dit vinden we zonde van onze tijd en jouw geld. Altijd in onderling overleg brengen we focus aan op onderwerpen die er echt toe doen! Zo onderbouwen we de keuze om een aankoopbeslissing wel of niet door te zetten. Of bijvoorbeeld aanvullende voorwaarden te stellen.


 

Leesvoer over een due diligence onderzoek?


Een due diligence onderzoek richt zich op het vaststellen van de juistheid van de gepresenteerde informatie. Daarbij brengt het risico’s en kansen in beeld. Due diligence richt zich op de financiële, juridische en commerciële aspecten van een bedrijf. Op deze manier wordt de kwaliteit van het bedrijf vooraf geverifieerd.


 

Snel een professionel boekenonderzoek laten uitvoeren?


Je wil een bedrijf kopen maar is dat een goed idee? Deze vraag krijgen we regelmatig van onze klanten. Direct aan de slag? We komen snel tot de kern zonder onnodig gedoe!