Groeikapitaal aantrekken

Geen geld voor groeikansen? Dan zoek je toch investeerders voor je bedrijf.


Je hebt al een mooi bedrijf en droomt van ongekende groeiambities? In dat geval kan samenwerken met een venture capital aanbieder een interessante optie zijn! We zorgen ervoor dat je snel en zonder gedoe aan tafel zit met de juiste investeerder.

 

We zijn dagelijks betrokken bij verschillende snelgroeiende bedrijven. Vroeger als investment manager bij venture capital aanbieders en tegenwoordig als ondernemer. Daarom snappen we als geen ander dat het bouwen van een bedrijf meer kost dan tijd en geld alleen!

 

Nu zetten we onze expertise en netwerk in om de beste deal voor je bedrijf te realiseren. Hoe we dit doen? Simpel, door de beste versie van je bedrijf neer te zetten en de juiste deuren te openenen. 

 

Hoe we je helpen?

 

Met hulp van een venture capital aanbieder worden hogere investeringen mogelijk en kan groei worden versneld. Je hebt immers meer geld om je plannen waar te maken. Benieuwd hoe dit werkt? Bekijk hieronder alvast hoe we werken.

 

Stap 1: Intake

 

De start van je avontuur begint met een kritische maar plezierige kennismaking. Kritisch, ja want alleen dan kunnen we je echt verder helpen. No worries, we laten iederen na circa 1.5 uur weer vertrekken.

 

Stap 2: Quickscan

 

Nu wordt het pas echt leuk! We gaan kijken wat er nodig is om met je bedrijf de next step te realiseren, wat is er naast geld nog meer nodig? Samen met ons maak je concrete plannen voor de toekomst.

 

Stap 3: Executie

 

Je gaat nog veel meer leren. We maken je bedrijf klaar voor investeerders en presenteren de beste versie hiervan bij de partners uit ons netwerk en daarbuiten. Samen selecteren we de beste venture capital aanbieder voor je bedrijf. Zo ben je verzekerd van de beste partnership.

 

Stap 4: Dealmaking

 

Tijdens deze laatste stap helpen we je bij het closen van de deal. We voeren onderhandelingen over de best mogelijke voorwaarden. We blijven aan boord tot aan de notaris en alles wat daarna komt kijken.

 

 

Leesvoer voor ondernemers die groeikapitaal zoeken.

 

Wat is venture capital?


De begrippen private equity en venture capital worden vaak door elkaar gebruikt. Wat is het verschil? Er is sprake van venture capital als het gaat om kapitaal voor startende of snelgroeiende bedrijven. Vaak gaat het om bedrijven in de sectoren ICT en Robotica. Private equity is kapitaal voor volwassen bedrijven.


Venture capital is de meest risicovolle vorm van kapitaalverschaffing. Het is immers lastig te voorspellen hoe succesvol een idee of startend bedrijf zal zijn. Om die reden zijn venture capital fondsen vaak actief betrokken bij hun investeringen.


Het netwerk van een venture capital fonds kan doorslaggevend zijn voor het succes van uw bedrijf. Het aantrekken van kapitaal bij een venture capital fonds vergt daarom specialistische kennis en een uitgebreid netwerk. Vencap beschikt over een database van venture capital fondsen. Zo selecteren we effectief partijen die passen bij je ambities en de benodigde kapitaalbehoefte. 
 

Gratis venture capital check?


Wil je weten of uw bedrijf in aanmerking komt voor een venture capital investering? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang een gratis venture capital check.

 

 

Gratis gesprek aanvragen!

 

 

Wat we voor je kunnen betekenen?


We zijn er trots op dat we dagelijks verschillende ondernemers mogen helpen bij het realiseren van hun groeiambities. Hierdoor weten we als geen ander wat er nodig is om een bedrijf te bouwen en beschikken we over een groot netwerk van venture capital fondsen. Zo openen we snel de juiste deuren voor je bedrijf.

 

Wilt u het gratis e-book ''hoe kan ik groeikapitaal aantrekken voor mijn bedrijf''? Klik op de onderstaande knop en krijg het e-book toegestuurd per mail!

 

Stuur mij het gratis e-book