Groeikapitaal aantrekken

Zoek je investeerders voor jouw bedrijf?


Zoek je groeifinanciering? Wij vinden de juiste investeerder voor jouw bedrijf. Afhankelijk van jouw wensen realiseren we een partnership met een individuele investeerder of investeringsmaatschappij.

 

We begeleiden je in 4 overzichtelijke stappen naar de beste deal.


    -   Het optimaliseren van het businessplan.

    -   Het valideren van investeringspropositie.

    -   Aan tafel met de juiste investeerder.

     Het structureren van de beste deal. 


Vencap benadert actief investeerders die passen bij jouw bedrijf en jou als opnemer. Zo kun jij blijven ondernemen. We beschikken over ruime ervaring op het gebied van de onderhandelingen, het due dilligence traject en de totstandkoming van de beste deal. 
 

Wat is venture capital?


De begrippen private equity en venture capital worden vaak door elkaar gebruikt. Wat is het verschil? Er is sprake van venture capital als het gaat om kapitaal voor startende of snelgroeiende bedrijven. Vaak gaat het om bedrijven in de sectoren ICT en Robotica. Private equity is kapitaal voor volwassen bedrijven.


Venture capital is de meest risicovolle vorm van kapitaalverschaffing. Het is immers lastig te voorspellen hoe succesvol een idee of startend bedrijf zal zijn. Om die reden zijn venture capital fondsen vaak actief betrokken bij hun investeringen.


Het netwerk van een venture capitalist kan doorslaggevend zijn voor het succes van jouw bedrijf. Het opzetten van een samenwerking met een venture capital fonds vergt daarom specialistische kennis en een uitgebreid netwerk. Vencap beschikt over een database van venture capital fondsen. Zo selecteren we effectief  partijen die passen bij jou als ondernemer en de beoogde kapitaalbehoefte. 
 

Gratis venture capital check?


Wil je weten of jouw bedrijf in aanmerking komt voor een venture capital investering? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang een gratis venture capital check.

 

Gratis gesprek aanvragen!

 

Wat kan Vencap voor je betekenen?


Vencap Corporate Corporate Finance heeft direct toegang tot venture capital fondsen. Zo weten weten we snel een match te realiseren. Niet voor niets hebben we al verschillende bedrijven begeleidt in het aantrekken van een financiering. 

 

Wil jij het gratis e-book ''hoe kan ik groeikapitaal aantrekken voor mijn bedrijf''? Klik op de onderstaande knop en krijg het e-book toegestuurd per mail!

 

Stuur mij het gratis e-book