Private Equity

Groei of bedrijfsovernames financieren wanneer de bank afhaakt?


Zoek je kapitaal voor groeiplannen of het kopen van een bedrijf? In dat geval kan samenwerken met een private equity aanbieder een interessante optie zijn. Direct aan de slag? We vertellen je er graag meer over. Je kunt ons bellen, mailen maar vinden het natuurlijk het allerleukst als je langskomt.

 

We zijn zelf ondernemers en weten als geen ander dat het bouwen van een bedrijf meer kost dan geld alleen! Het vergt creativiteit, kennis, passie en samenwerking. Een private equity aanbieder moet daarom passen bij je bedrijf, de kapitaalbehoefte en bovenal jezelf als ondernemer! 

 

Hoe we je helpen

 

Met hulp van een private equity aanbieder worden hogere investeringen mogelijk. Je beschikt namelijk over meer geld. Zo kun je versneld groeien maar ook een ander bedrijf overnemen. We hebben jarenlang gewerkt in private equity sector en inmiddels meerdere bedrijven succesvol verkocht. Nu zetten we onze kennis en netwerk in om je te helpen bij het closen van de beste deal.

 

Zijn we een match? dan gaan we voor je aan de slag. Bekijk hieronder alvast hoe we werken.

 

Stap 1: Intake

 

De start van je avontuur begint met een kritische maar plezierige kennismaking. Kritisch, ja want alleen dan kunnen we je echt verder helpen. No worries, we laten je naar circa 1.5 uur weer vertrekken.

 

Stap 2: Quickscan

 

Nu wordt het pas echt leuk! We gaan kijken wat er nodig is om met je bedrijf de next step te realiseren, hoe realiseren we maximale waarde? Samen met ons maak je concrete plannen voor de toekomst.

 

Stap 3: Executie

 

Je gaat nog veel meer leren. We maken je bedrijf klaar voor private equity aanbieders en presenteren de beste versie hiervan bij de private equity aanbieders uit ons netwerk. Samen selecteren we de beste partner voor je bedrijf. Zo ben je verzekerd van de beste deal!

 

Stap 4: Dealmaking

 

Tijdens deze laatste stap helpen we je bij het closen van de deal. We onderhandelen over de best mogelijke voorwaarden en bijven aan boord tot aan de de closing bij notaris.

 

 

Leesvoer over private equity?


Private equity is risicodragend vermogen voor niet beursgenoteerde ondernemingen. De investeerder neemt in ruil voor kapitaal een aandelenbelang in je onderneming. Private equity mengt zich in toenemende mate in het MKB. Er is een grote hoeveelheid 'geld op de plank' bij deze groep investeerders.

 

De private equity aanbieder wil je bedrijf met kennis, kapitaal en netwerk naar de volgende fase loodsen. Situaties waarin private equity voor je bedrijf een rol kan spelen zijn bijvoorbeeld bedrijfsopvolging, het verzelfstandigen van een dochteronderneming, groeiambities of starten van een diversificatie.


Onderzoek wijst uit dat samenwerken met een private equity aanbieder een positieve invloed heeft op de omzet, werkgelegenheid en winstgevendheid van je bedrijf. Ready to go? Kom op de koffie, of we plannen een videocall in.


 


Gratis private equity check?


Wil je weten of een private equity investering iets voor je is? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang een gratis private equity check.

 

Gratis gesprek aanvragen!

  
Samen. Volle kracht voorruit.


Waarde realiseren zit in ons DNA! Sterker nog: We hebben jaren gewerkt als investment manager voor private equity aanbieders en hebben, ook als ondernemer meerdere bedrijven succesvol verkocht. Nu zetten we onze expertise en netwerk in om maximale waarde voor je bedrijf te realiseren.