Groeifinanciering

Hulp bij het verkrijgen van bedrijfsfinanciering?

 

Je ziet kansen om een bedrijfspand te kopen of bijvoorbeeld te investeren in voorraad. Maar je loopt vast in stroperige kredietprocessen bij je bank. In dat geval kan samenwerken met de specialisten van Vencap een interessant oplossing voor je zijn.

 

 

Het huidige financieringslandschap

 

Het financieringslandschap is voortdurend in beweging. Wet- en regelgeving blijft veranderen en de risicobereidheid van banken verandert mee. Banken zijn nog steeds een belangrijke bron van financiering. Er komen echter ook steeds meer alternatieve aanbieders van financieringen. Welke route je ook kiest. Het is belangrijk een financieringsaanvraag goed voor te bereiden. 

 

De snelste weg naar financiering voor jouw bedrijf

 

 

Haalbaarheidsonderzoek

 

We toetsen de financierbaarheid van het vraagstuk. Wanneer het haalbaarheidsonderzoek positief wordt afgesloten vervolgen we het traject. Zo voorkomen we onnodige kosten.

 

Financieringsmemorandum

 

We complementeren de aangeleverde financiële stukken. Zo waarborgen we de kwaliteit van de aanvraag. Dit vergroot het vertrouwen bij potentiële financiers.

 

Aanvraag kredietverstrekkers

 

We verzorgen de aanvraag en begeleiding van de financiering. Pas wanneer je de offertes hebt ontvangen brengen we de succesvergoeding in rekening.

 

 

Schakel de hulp van een expert in!

 

De keuze voor een financiële partner en de condities zijn allesbepalend voor de toekomst van je onderneming. Het is belangrijk dat alle kaarten op tafel liggen en dat betrokken partijen met dezelfde ambitie bouwen aan je bedrijf.

 

 

Waarom kiezen voor Vencap?

 

De financiële slagkracht van je bedrijf heeft forse impact op je bedrijfsvoering. Je wil immers kansen kunnen benutten. Vencap is diepgeworteld in het financieringslandschap en opent snel de juiste deuren.