Waarde management

Wat is jouw bedrijf waard?


Je gaat binnenkort jouw bedrijf verkopen? Vencap biedt je een gratis bedrijfswaardering aan en helpt je de verkoopopbrengst te verhogen. Aan de beslissing om de waarde van jouw bedrijf te verhogen kunnen meerdere redenen ten grondslag liggen. 
 

Deze redenen kunnen bijvoorbeeld zijn: 


        Je wil  de verkoopopbrengst maximaliseren?

     -    Je wenst inzicht in de waarde bepalende factoren van jouw bedrijf.

     -    jouw bedrijf staat voor belangrijke strategische keuzes?


Wat is waarde management?


Waarde management richt zich op het structureel verhogen van de waarde van jouw bedrijf. Middels het door ons ontwikkelde rekenmodel wordt inzichtelijk gemaakt wat de waarde bepalende factoren van jouw bedrijf zijn. Veelal draait dit om performance indicatoren maar ook de financieringsstructuur en positie in de markt worden kritisch onder de loep genomen. Veel ondernemers kiezen voor waarde management op het moment dat de verkoop van de onderneming overwogen wordt.


De belangrijkste uitkomsten van waarde management.


    -    Jouw bedrijf is klaar om verkocht te worden.

      Het optimale verkoopmoment wordt bepaald.

    -    De potentiele risico’s voor kopers zijn geminimaliseerd.

     Mogelijk obstakels zijn opgelost.

    -    Het aantal potentiele kopers zo groot mogelijk is.


Gratis waarde management check?


Wil je weten hoeveel jouw bedrijf meer waard kan worden middels waarde management? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang een gratis waarde management check.


Waarom kiezen voor Vencap als het gaat om waarde management?


Met de juiste aanpassingen kan jouw onderneming aanzienlijk meer waard worden. Vencap heeft een eigen model ontwikkeld waarmee de waarde bepalende factoren van jouw bedrijf worden verbetert. Op deze manier realiseren we zichtbaar effectief een hogere verkoopprijs voor jouw bedrijf.