Waarde management

Uw bedrijf verkoop klaar maken?


U denkt er over na om uw bedrijf over een aantal jaar te gaan verkopen. Ongetwijfeld hebt u hierbij een gedachte over de waarde van uw bedrijf, mogelijke kandidaat kopers en verkoopmogelijkheden.

 

Bij Vencap werken we samen met u aan de voorbereiding van een succesvolle verkoop van uw bedrijf. Dit doen we volgens een overzichtelijk stappenplan. Afhankelijk van het bedrijf, de omstandigheden en het door u gewenste tempo realiseren we een pragmatische invulling hiervan

 

Tevens verhogen we de verkoopopbrengst van uw bedrijf.

 

Gelijktijdig richten we ons op het structureel verhogen van de waarde van uw bedrijf. Middels het door ons ontwikkelde rekenmodel wordt inzichtelijk gemaakt wat de waarde bepalende factoren van uw bedrijf zijn. Veelal draait dit om performance indicatoren maar ook de financieringsstructuur en positie in de markt worden kritisch onder de loep genomen. Veel ondernemers kiezen voor waarde management op het moment dat de verkoop van de onderneming over enkele jaren overwogen wordt.


Wat we bereiken.


    -    Uw bedrijf is klaar om verkocht te worden.

      Het optimale verkoopmoment wordt bepaald.

    -    De potentiele risico’s voor kopers zijn geminimaliseerd.

     Mogelijk obstakels zijn opgelost.

    -    Het aantal potentiele kopers zo groot mogelijk is.


Gratis waarde management check?


Wilt u weten hoeveel jouw bedrijf meer waard kan worden middels waarde management? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang een gratis waarde management check.


Waarom kiezen voor Vencap als het gaat om het verkoop klaar maken van uw bedrijf?


Met de juiste aanpassingen kan uw onderneming aanzienlijk meer waard worden. Vencap heeft een eigen model ontwikkeld waarmee de waarde bepalende factoren van uw bedrijf worden verbetert. Op deze manier realiseren we zichtbaar effectief een hogere verkoopprijs voor uw bedrijf.