Hoe verkoop ik mijn bedrijf?

Hoe kan ik mijn bedrijf verkopen?

 

 

Bedrijf verkopen? Wanneer je besluit om jouw bedrijf te verkopen, dan schakel je Vencap in voor het beste resultaat. We informeren je graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

 

Als ondernemer verkoop je vaak maar eenmalig je bedrijf. Dit heeft een aanzienlijke impact op zowel je persoonlijke als zakelijke leven. Naast begrip voor diverse persoonlijke aspecten wil je ook graag een aantrekkelijke verkoopopbrengst realiseren. Het gaat immers om je levenswerk.

 

Gratis e-book downloaden?

 

Vencap Corporate Finance heeft ruime ervaring op het gebied van bedrijfsoverdrachten. Onze aanpak is bewezen effectief en leidt tot een bovengemiddelde verkoopopbrengst. Wil je weten wat jouw bedrijf waard is? We bieden jou een gratis waardebepaling aan.

 

Redenen om je bedrijf te verkopen zijn

 

      -   Je bent meer een pionier dan een manager?

       Gebrek aan opvolging?

       Je wilt vermogen uit jouw bedrijf vrijmaken?

      -   Je pensioen komt in zicht?

       Je wilt gewoonweg minder gaan werken?

 

Een bedrijfsovername kent vele obstakels en onverwachte uitdagingen. Vencap behoudt het overzicht op basis van inhoud en kwaliteit.


Wat komt er allemaal kijken bij een succesvolle bedrijfsoverdracht?


De verkoop van jouw bedrijf vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. De meeste ondernemers hebben deze kennis zelf niet in huis.
 

Het verkoopproces in beeld

 

In een oriënterend gesprek bespreken we wat je  met de transactie wilt bereiken. Hierin onderscheiden wij de volgende stappen in het verkoopproces:
 

uw bedrijf verkopen stappenproces

 

Weten wat jouw bedrijf waard is? 


Vencap heeft veel ervaring met de waardebepaling van bedrijven. Ben je benieuwd naar de waarde van jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij bieden je een gratis waardebepaling van jouw bedrijf aan. 

 

Benieuwd wat je bedrijf waard is?

 

Waarom zou je Vencap inschakelen voor de verkoop van jouw bedrijf?

 

       -   Effectief op basis van inhoud en kwaliteit.

       -   Groot netwerk van potentiele kopers.

       -   Vergroot de waarde van jouw bedrijf.

       -   Volledig onafhankelijk en deskundig.

       -   We gaan voor de beste deal!


Is verkoop toch niet de beste stap voor jou maar zoek je naar mogelijkheden om je bedrijf te laten groeien? Klik dan hier.


Waarom Vencap een goede keus is


Jouw onderneming kan voor potentiele kopers een grotere waarde vertegenwoordigen dan je in eerste instantie zelf zou verwachten. Met de juiste argumenten en presentatie zorgt vencap ervoor dat deze waarde zich vertaalt naar een hogere koopprijs van jouw onderneming.