Bedrijf (ver)kopen?

U overweegt om uw bedrijf verkopen?

 

 

Bedrijf verkopen? Wanneer u besluit om uw bedrijf te verkopen, dan schakelt u Vencap in voor het beste resultaat. We informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

 

Als ondernemer verkoopt u vaak maar eenmalig uw bedrijf. Dit heeft een aanzienlijke impact op zowel uw persoonlijke als zakelijke leven. Naast begrip voor diverse persoonlijke aspecten wilt u ook graag een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst ontvangen. Het gaat immers om uw pensioen.

 

Gratis e-book downloaden?

 

Vencap Corporate Finance heeft ruime ervaring op het gebied van bedrijfsoverdrachten. Onze aanpak is bewezen effectief en leidt tot een bovengemiddelde verkoopopbrengst. Wilt u weten wat uw bedrijf waard is? We bieden u een gratis waardebepaling aan.

 

Redenen om uw bedrijf te verkopen zijn

 

      -   U bent meer een pionier dan een manager?

       Gebrek aan opvolging?

        U wilt vermogen uit uw bedrijf veiligstellen?

      -   Uw pensioen komt in zicht?

        U overweegt om uw werkzaamheden af te bouwen?

 

Een bedrijfsovername kent vele obstakels en onverwachte uitdagingen. Vencap behoudt het overzicht op basis van inhoud en kwaliteit. 


Wat komt er allemaal kijken bij een succesvolle bedrijfsoverdracht?


De verkoop van uw bedrijf vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. De meeste ondernemers hebben deze kennis zelf niet in huis.
 

Het verkoopproces in beeld

 

In een oriënterend gesprek bespreken we wat u met de transactie wilt bereiken. Hierin onderscheiden wij de volgende stappen in het verkoopproces:
 

uw bedrijf verkopen stappenproces

 

Weten wat uw bedrijf waard is? 


Vencap heeft veel ervaring met de waardebepaling van bedrijven. Bent u benieuwd naar de waarde van uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij bieden u een gratis waardebepaling aan. 

 

Benieuwd wat uw bedrijf waard is?

 


Is verkoop toch niet de beste stap voor u maar zoekt u naar kapitaal om uw bedrijf te laten groeien? Klik dan hier.


Waarom Vencap een goede keus is


Uw onderneming kan voor potentiele kopers een grotere waarde vertegenwoordigen dan u in eerste instantie zelf zou verwachten. Met de juiste argumenten en presentatie zorgt vencap ervoor dat deze waarde zich vertaalt naar een hogere koopprijs van uw onderneming.