MBI kandidaten

Je gaat een een bedrijf kopen? gefeliciteerd!

 

Je bent in gesprek met een ondernemer om zijn of haar bedrijf te kopen? In dat geval kan samenwerken met een private equity aanbieder een interessante optie zijn.

 

Een private equity aanbieder beschikt over de nodige ervaring. Zeker wanneer het gaat over het kopen van een bedrijf. Dit voorkomt dat je onverhoopt met een tegenvaller wordt geconfronteerd. Bovendien kunnen ze een deel van de koopprijs financieren. Zo ben je minder afhankelijk van de bank. Direct aan de slag? Je kunt ons bellen of we plannen een videocall in. 


Leesvoer over management Buy in (MBI)


Een MBI is een type overname transactie waarbij de koper een persoon is en het bedrijf geheel, gedeeltelijk of gefaseerd overneemt. Een MBI past goed bij managers met overname ambities, omdat hun toegevoegde waarde beter van toepassing komt in een bestaand bedrijf, dan in een startende onderneming. Er zijn verschillende redenenen om een MBI te realiseren. De belangrijkste reden is simpel. Je bent meer ondernemer dan manager.Gratis Management Buy In check?


Wil je vrijblijvend Management Buy In plannen bij ons voorleggen? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang een gratis Management Buy In Check.


MBI als oplossing voor  bedrijfsopvolging?


Verkopende ondernemers maar ook private equity aanbieders beschouwen een MBI steeds vaker als een serieus alternatief voor bedrijfsopvolging. Ben je MBI kandidaat en ben je in gesprek over het overnemen van een bedrijf? Wij komen graag met je in contact.