Recruitment

Je zoekt professionals om écht vooruitgang te realiseren?


Wil je meer tijd om te ondernemen en afstand doen van algemene managementtaken? Of veranderd de wereld om je heen en vraagt je bedrijf om professionals die écht het verschil kunnen maken? In beide gevallen gaan we graag voor je aan de slag om de gewenste versterkingen aan te trekken.

 

We zijn gespecialiseerd in werving- en selectievraagstukken voor Finance-, Management en Directie posities in het midden- en kleinbedrijf. Echt vooruitgang creëren. Dat is het doel van de vacatures die we invullen. Dit deden we al eerder succesvol bij verschillende bedrijven. Genoeg ervaring dus.

 

 

Hoe we je bedrijf écht vooruit helpen

 

Zijn we een match? Dan gaan we direct voor je aan de slag. Bekijk hieronder hoe we werken.

 

Kennismaking

 

We starten altijd met een vrijblijvende kennismaking. Zo leren we jou als persoon kennen en vormen we een beeld van de belangrijkste uitdagingen voor je bedrijf.

 

 

Plan van aanpak

 

Onze aandacht maakt het verschil. Met een nuchtere kijk en oog voor detail presenteren we ons plan van aanpak. Dit vormt de basis van onze werving en selectie strategie.

 

 

Uitvoering

 

Indien gewenst nemen we alle stappen van het recruitmentproces voor je uit handen. Van de publicatie van de zoekopdracht tot het selecteren en aannemen van de kandidaat. Zo ben je verzekerd van een professionele aanpak. We zijn pas tevreden als we de ideale match voor je hebben gevonden. 

 


 

Leesvoer over recruitment? 


Sectoren veranderen in hoog tempo. Technologie verandert de bedrijfsvoering en het aantrekken en behouden van gekwalificeerd personeel wordt een steeds grotere uitdaging. 

 

Aanbieders van recruitment oplossingen zijn er in vele soorten en maten. Vencap onderscheidt zich van de rest door écht te begrijpen wat er voor nodig is om vooruitgang te creëren. In veel gevallen leidt dit tot het herschikken van finance-, management en/of directie posities. Onze drijfveer? Er voor zorgen dat onze opdrachtgevers optimaal kunnen ondernemen.

 

 


Professionals om écht vooruitgang te realiseren


Vencap beschikt over een breed netwerk van professionals. Op basis van onze uitgekiende werving en selectie procedure vinden we snel en discreet de ideale match voor jouw bedrijf.

 

 

Gratis gesprek aanvragen!