Fuseren

Je zoekt een partnership voor je bedrijf?


Veranderd de wereld om je heen en vraagt je bedrijf om een strategische koerswijziging? Samen sterker dan elk bedrijf afzonderlijk. Dat is het doel van de partnerships die we realiseren! Dit deden we al eerder succesvol bij verschillende bedrijven. Genoeg ervaring dus. 

 

Wil je vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Je mag ons bellen, mailen maar vinden het natuurlijk het allerleukst als je bij ons langskomt.

 

We brengen verschillende oplossingen voor je bedrijf in kaart. Zeg maar. Een verfrissende blik van buitenaf. Niet de blik van een consultant. Maar de blik van een ondernemer die vaker met dit bijltje heeft gehakt. We helpen je in overzichtelijke stappen naar een beste partnership.

 

Waarom een partnership een goed idee is voor je bedrijf? 

 

Je hebt jarenlang gezwoegd om de huidige positie in de markt te veroveren. Maar wat moet je nu doen om die snel veranderende marktomstandigheden de baas te blijven? Die vraag krijgen we helaas regelmatig. Zijn we een match? dan gaan we voor je aan de slag. Kun je niet wachten om te beginnen? Bekijk hieronder alvast hoe we werken.

 

Stap 1: Intake

 

De start van je avontuur begint met een kritische kennismaking. Kritisch, ja want alleen dan kunnen we een goed beeld van je bedrijf vormen. No worries, we laten iederen naar circa 1.5 uur weer vertrekken.

 

Stap 2: Quickscan

 

Nu wordt het pas echt leuk! We gaan kijken waar het toekomstpotentieel van je bedrijf zit. Als we met dit potentieel een optimaal synergie-effect realiseren kunnen we maximale bedrijfswaarde realiseren. Onze sparringsessies leveren vaak verfrissende inzichten op.

 

Stap 3: Executie

 

Je gaat nog veel meer leren. We maken je bedrijf klaar voor de toekomst door focus aan te brengen op de waarderdrijvers. Zo zetten we de beste versie van je bedrijf neer!

 


 

Leesvoer over een fusie of partnership? 


Sectoren veranderen in hoog tempo. Technologie gedreven startups zetten gevestigde spelers op zijn kop en schaalvergroting wordt steeds noodzakelijker.

 

Partnerships bestaan er in vele vormen. De meest verregaande vorm van een partnership is een fusie. Goed uitgevoerde fusies kunnen een verhoogde waarde genereren, zorgen voor meer kosten-efficiëntie en een toename van het marktaandeel.

 

Partnerships zoals, het gezamenlijk ontwikkelen van een product of betreden van markten kunnen worden ingericht middels een joint-venture of samenwerkingsoverkomst. Welke vorm je ook kiest. Jouw partnership regel je altijd via een specialist. Aan de beslissing om samen te werken met een partner kunnen meerdere redenen ten grondslag liggen.

 


Samen sterker dan elk bedrijf afzonderlijk?


Hoe bedrijven het beste samenwerken en welke synergievoordelen worden gerealiseerd is van tal van factoren afhankelijk. We helpen je bij het closen van de beste deal.

 

 

Gratis gesprek aanvragen!