Over ons

 

Vencap. Ondernemen met maximale waarde.

 

We zijn net even anders. Maar dat had je waarschijnlijk al door. We helpen ondernemers de beste versie van hun bedrijf neer te zetten en zo maximale waarde te creeren. 

 

Dit doen we voor ondernemers die kapitaal willen ophalen voor groeiambities, overwegen om hun bedrijf te verkopen of juist op zoek zijn naar een combinatie van beide oplossingen.

 

Onze opdrachtgevers waarderen onze praktische aanpak. Geen dikke rapporten maar direct aan de slag met onze resultaatgerichte partners. We zijn diepgeworteld in het financieringslandschap, met betekenisvolle relaties bij private equity en venture capital fondsen. 

 

Vencap werk uitsluitende op No Cure No Pay basis in combinatie met een opstartvergoeding. 

 

Oprichter van Vencap Corporate Finance

Gijs

 

 

Gijs van de Ven LLM

 

Gijs van de Ven heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Na zijn studie is Gijs werkzaam geweest bij een Venture Capital fonds, als Investment Manager van veelbelovende high tech bedrijven.

 

Daarna werkte hij als Investment Manager bij BOM Capital. Gijs was hier mede-verantwoordelijk voor het uitbouwen van het participatiebedrijf. Aansluitend is hij als partner van private equity fonds TransEquity Network actief betrokken geweest bij verschillende overnames en expansieplannen.

 

Sinds 2016 geeft Gijs leiding aan Vencap. Met een gedreven team van specialisten zijn inmiddels ruim 80 private equity en venture capital trajecten gerealiseerd.