Over ons

 

Vencap, Corporate Finance maar dan anders.

 

We zijn een onafhankelijk adviseur op het gebied van bedrijfsovernames en groeikapitaal. We zijn er voor ondernemers die overwegen hun bedrijf te (ver)kopen, kapitaal willen aantrekken voor groeiambities of hun bedrijfsvermogen willlen verzilveren met behulp van een investeringsmaatschappij. 

 

Voor onze klanten bieden we een kwaliteit van dienstverlening waarvan wij denken dat geen ander kantoor die kan evenaren. We zijn diepgeworteld in het financieringslandschap, met betekenisvolle relaties bij private equity en venture capital fondsen. 

 

Vencap werkt uitsluitend op No Cure No Pay basis in combinatie met een opstartvergoeding. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Oprichter van Vencap Corporate Finance

Gijs

 

 

Gijs van de Ven LLM

 

Gijs van de Ven heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Na zijn studie is Gijs werkzam geweest bij Technostars, als Investment Manager van veelbelovende high tech bedrijven.

 

Daarna werkte hij als Investment Manager bij BOM Capital. Gijs was hier mede-verantwoordelijk voor het uitbouwen van het participatiebedrijf. Aansluitend was hij als partner van private equity fonds TransEquity Network actief betrokken bij verschillende overnames en expansieplannen.

 

Sinds 2016 investeert en adviseert Gijs als onafhankelijk specialist in verschillende private equity en venture capital vraagstukken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op.