Over ons

 

Vencap. Ondernemen met private equity.

 

Het is onze missie om de wereld van private equity beschikbaar te maken voor mkb ondernemers! Zo profiteren onze opdrachtgevers, net als grote bedrijven, van toegang tot: slim kapitaal, expertise om transormaties te realiseren en bereiken ze een maximale waardestijging voor hun bedrijf. 

 

Dit doen we voor ondernemers die kapitaal willen ophalen voor groeiambities, overwegen om hun bedrijf te verkopen of juist op zoek zijn naar een combinatie van beide oplossingen.

 

Onze opdrachtgevers waarderen onze praktische aanpak. Geen dikke rapporten maar direct aan de slag met resultaatgerichte oplossingen. We zijn diepgeworteld in het financieringslandschap, met betekenisvolle relaties bij private equity en venture capital fondsen. 

 

Vencap werk uitsluitende op No Cure No Pay basis in combinatie met een opstart- of maandvergoeding. 

 

Oprichter van Vencap Corporate Finance

Gijs

 

 

Gijs van de Ven LLM

 

Gijs van de Ven heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Na zijn studie is Gijs werkzaam geweest bij een Venture Capital fonds, als Investment Manager van veelbelovende high tech bedrijven.

 

Daarna werkte hij als Investment Manager bij BOM Capital. Gijs was hier mede-verantwoordelijk voor het uitbouwen van het participatiebedrijf. Aansluitend is hij als partner van private equity fonds TransEquity Network actief betrokken geweest bij verschillende overnames en expansieplannen.

 

Sinds 2016 geeft Gijs leiding aan Vencap. Met een gedreven team van specialisten zijn inmiddels ruim 80 private equity en venture capital trajecten gerealiseerd.