Over ons

 

Vencap I Koop, verkoop en financiering van je bedrijf.

 

We lopen al een tijdje mee in de wereld van fusies, overnames en bedrijfsfinancieringen. Sinds 2015 begeleidden wij ruim 125 bedrijfsovernames en financieringen, veelal met een omvang tussen de 2 en 20 miljoen euro.

 

We zijn er voor ondernemers die overwegen om hun bedrijf te verkopen, kapitaal willen aantrekken voor groeiambities of juist op zoek zijn naar een combinatie van beide oplossingen.

 

Onze opdrachtgevers waarderen onze praktische aanpak. Geen dikke rapporten maar direct aan de slag met resultaatgerichte oplossingen. We zijn diepgeworteld in de wereld van fusies en overnames met betekenisvolle relaties in het financieringslandschap. 

 

Vencap werkt in veel gevallen op No Cure No Pay basis in combinatie met een helder opstarttarief.

 

Oprichter van Vencap Corporate Finance

Gijs

 

 

Gijs van de Ven LLM

 

Gijs van de Ven heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Na zijn studie is Gijs werkzaam geweest bij een Venture Capital fonds, als Investment Manager van veelbelovende high tech bedrijven.

 

Daarna werkte hij als Investment Manager bij BOM Capital. Gijs was hier mede-verantwoordelijk voor het uitbouwen van het participatiebedrijf. Aansluitend is hij als partner van private equity fonds TransEquity Network betrokken geweest bij verschillende overnames en expansieplannen. 

 

Sinds 2015 geeft Gijs leiding aan Vencap. Ondersteund door een gedreven team van specialisten zijn inmiddels ruim 125 succesvolle overnames en bedrijfsfinancieringen gerealiseerd.