Over ons

Over Vencap Corporate Finance 

 

Vencap, Corporate Finance maar dan anders. We zijn gespecialiseerd in bedrijfsovernames en groeikapitaal. We zijn er voor ondernemers die overwegen hun bedrijf te (ver)kopen, kapitaal willen aantrekken voor groeiambities of hun bedrijfsvermogen willlen verzilveren met behulp van een participatiemaatschappij. De waarde die we voor onze klanten creëeren, is een veelvoud van onze kosten.

.

Hoe gaan wij te werk?

 

Bij Vencap krijg je geen dikke rapporten. Vinden we zonde van onze tijd en jouw geld. Met concrete stappen op weg naar het maximale resultaat. Dat is immers goed voor jouw en onze motivatie.

 

Helder resultaat voor een vaste prijs

 

We werken met duidelijke afspraken. Voor een vast bedrag heb je ons aan boord. Daarnaast spreken we een succes fee af. Je kunt per maand beslissen om de samenwerking stop te zetten.

 

Oprichter van Vencap Corporate Finance

Gijs

 

 

Gijs van de Ven LLM

 

Corporate Finance, maar dan anders. Dat is de drijfveer geweest voor het oprichten van Vencap Corporate Finance.

 

Vencap Corporate Finance kiest bewust voor een onderscheidende aanpak. We willen jouw partner zijn in het realiseren van ondernemersdromen.

 

Gijs van de Ven werkte na zijn studie ondernemingsrecht aan de Universiteit van Tilburg bij verschillende venture capital en private equity fondsen. Als Investment Manager was hij actief betrokken bij ondermeer (internationale) expansieplannen en verschillende fusies en overnames.

 

Sinds 2016 ondersteund hij als onafhankelijk specialist in fusies en overnames ondernemers bij het realiseren van hun groeiambities. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op.

 

Email: gijs@vencap-cf.nl

Tel: +31 (0)6-21992682