Admesy advanced measurement systems

Project Details

Klant:
Investeerder
Categorie:
MBO
Datum:
2018-08-03
Status:
Voltooid

Wat is Admesy Advanced Measurement Systems?

 

Admesy Advanced Measurement Systems is een bedrijf dat zich in een relatief korte tijd heeft ontwikkeld tot een vooruitstrevende producent van innovatieve licht en kleur meetinstrumenten. Zij bieden een breed scala aan gebruiksvriendelijke en robuuste licht en kleur meetinstrumenten voor de productiebedrijven. Op onderstaande afbeeldingen zijn een aantal voorbeelden te zien van producten die Admesy Advanced Measurement Systems levert.

 

 

Welke rol heeft Vencap Corporate Finance aangenomen in dit project?

 

Hoe zorgen wij ervoor dat Admesy gecontroleerd blijft groeien en de belangen van investeerders en aandeelhouders voldoende worden behartigd? Met deze vraag is Vencap aan de slag gegaan. Aan de hand van onze werkwijze is een (financieel) businessplan opgesteld en is een investeringshorizon overeengekomen. Naast de oprichters zijn ook een informal investor en de regionale ontwikkelingsmaatschappij van Limburg (LIOF) bij dit project betrokken. 

 

Wat Is er concreet door Vencap gerealiseerd?

 

Bent u betrokken bij een snelgroeiend bedrijf en zoekt u een ervaren adviseur voor het aantrekken van financiering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken de mogelijkheden graag met u door.

 

Vrijblijvend contact opnemen