Bedrijf kopen

Je wil een bedrijf overnemen. Kies dan voor onze professionele aankoopbegeleiding.

Groeikapitaal

Het vermogen om te groeien. Directe lijnen met banken en investeringsmaatschappijen.

Bedrijf verkopen

We begeleiden in overzichtelijke stappen de verkoop van je bedrijf.

Vencap  I  Koop, verkoop en financiering van je bedrijf.

 

We lopen al een tijdje mee in de wereld van fusies, overnames en bedrijfsfinancieringen. Sinds 2015 begeleidden wij ruim 125 overnames en financieringen, veelal met een omvang tussen de 2 en 20 miljoen euro.

 

Dit doen we voor mkb ondernemers die overwegen om hun bedrijf te verkopen, kapitaal willen aantrekken voor groeiambities of juist op zoek zijn naar een combinatie van beide oplossingen. 

 

Onze opdrachtgevers waarderen onze praktische aanpak. Geen dikke rapporten maar direct aan de slag met resultaatgerichte oplossingen. We zijn diepgeworteld in de wereld van fusies en overnames met betekenisvolle relaties in het financieringslandschap.

 

Vencap werkt uitsluitend op No Cure No Pay basis in combinatie met een helder opstarttarief. 

Transparante prijzen

Heldere prijsafspraken, afgestemd op de omvang van je bedrijf. Zonder kleine lettertjes. Je hebt ons al aan boord vanaf € 1.495.

Netwerk

We kennen de wereld van fusies en overnames en zij kennen ons. We stellen ons netwerk beschikbaar. Zo openen we snel de juiste deuren voor je bedrijf. 

Waardecreatie

Waardecreatie zit in ons DNA! Sterker nog: we hebben zelf meerdere bedrijven succesvol verkocht. Nu helpen we je bij het maximaliseren van de verkoopopbrengst.

20
+
Experts
125
+
Gerealiseerde projecten
250
+
Private equity fondsen
90
+
Venture capital fondsen

Ervaringen van onze klanten

We zijn trots om dagelijks vele ondernemers te helpen met het waarmaken van hun ambities! 

Card image

Met de overname van Medical Concepts Europe BV door A&E Medical weet de onderneming haar groei te continueren en hebben de investeerders een aantrekkelijk rendement gerealiseerd.

Ger de Vlieger

Medical concepts holding

Onmisbaar leesvoer voor ondernemers